Integrarea 🚁 dronelor în agricultură 🌾 este o activitate inovativă pentru Republica Moldova, dar dezvoltarea domeniului va permite soluționarea problemei lipsei de echipament în procesul de protecție a terenurilor agricole gestionate de agricultorii mici și mijlocii din localitățile rurale. La evenimentul de prezentare a rezultatelor proiectului „Agrodrone – Agricultura de Precizie” atinse în 2021 și obiectivelor stabilite pentru 2022.

🚁 Proiectul „Agrodrone – Agricultura de Precizie” este implementat de compania Bosal Solutions cu suportul financiar:

👉 Uniunii Europene și Polish aid Moldova în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2020 al proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL in Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER in Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare;

👉 Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova ” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

👉Evenimentul face parte din programul Tekwill Ambassadors 2021 organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill” implementat de ATIC.

#BOSALSOLUTIONS #DJIMoldova #DJIAgriculture #SolidarityFundPL #LEADERUE2020 #ProjectOPTIM #HELVETAS #Tekwill #TekwillAmbassadors #USAIDMoldova #Sweden

👉Descoperiți detalii aici www.bosalsolutions.md

👉Pentru informații ne puteți contacta la

☎️+37379427385

✉️ info@bosalsolutions.md

BOSAL SOLUTIONS | CABOSAL S.R.L.

Distribuitor Autorizat DJI în Republica Moldova

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments